Pitkänä perjantaina armas Hopealuoti starttasi jo aamutuimaan kohti Vantaata ja ekoja tokon SM-joukkuetreenejä. Sää oli kurja, vettä ja räntää vuoronperään. Mutta mikäpäs reippaita hskh:laisia lannistaisi 🙂 Niin, paitsi itse duunari eli Nepsu oli vähän eri mieltä… Jo kotona se oli sitä mieltä, ettei nyt tarttis minnekään lähteä vaan nukkua lämpimässä, jookoskookos? Fiksu koira 😉

Päivän liikkeiksi olin valinnut liikkeestä maahan, luoksetulon ja liikkeestä seisomisen ja liikkeet siis kisamaisesti. Erityisesti huomiota siirtymisiin, kun Nemo haahuilee helposti omiaan.

Liikkeestä maahan: ”Öääähmgrhyöääh!”, sanoi Nemo kun maahan meni eli pientä vastarintaa havaittavissa 😛 Itse liike oli ok, mutta valitusvirret tuskin yhteistyöpisteitä nostaa.

Luoksetulo: No problemos.

Liikkeestä seisominen: Meni maahan, taas! Korjasin seisomaan ja toka yritys ok (etutassu ilmassa, märkää yök!). Käskymuutos odota –> odo testauksen alla, alustavat tulokset lupaavia.

Siirtymiset: Aluksi haahuilua ja Pia-tuomaria olisi pitänyt päästä moikkaamaan. Pyysin Sanna-liikkurilta jotain pientä paikkavenkslausta tms ja sitä saatiinkin 🙂 Loppua kohden siirtymiset parani. Nemon kanssa siis ei ole mitään karkaamisongelmia tai muuta isompaa, mutta Camel Boots -miehenä Nep mielellään kuljeskelisi edellä ja siirtyisi omatoimisesti liikkurin osoittamaan paikkaan. Vähän voisi välissä tietysti kerjätä rapsutuksia liikkurilta tai tuomarilta, kun mammalla taas kestää!

Jos vielä loppuun heittäisi muutaman enemmän tai vähemmän keväisen kuvan. Ekat on Ojangosta ja vikat lähikalliolta. Aika paljon eroa lumen määrässä 🙂