Blogiin johtaneiden hakusanojen stalkkaus on hauskaa puuhaa. Osa saa ehkä vastinetta kuukkeloinnilleen, mutta jotkut tuskin löytävät vastauksia kysymyksiinsä. Jälkimmäiseen ryhmään kuuluu tämä allaoleva, kovin hämmentävä listaus. Vassokuu!

Putket sikinsoki”: No joo, ryhmärämän jäljiltä on kyllä joskus putket seinillä ja esteet palasina, mutta ei onneks kovin usein 😀

Villakoiranpentu”: Ei taida olla suunnitelmissa. Me tyydytään ihan vaan omatuotantovillakoiriin, joiden pentutehdas löytyy soffan alta.

Numero kolme”: Damn, ei ole numero kolmostakaan luvassa, kun aika ja puitteet ovat rajalliset 😦

Ylikasvanut shetlanninlammaskoira”: Nemo ei kovin isoksi päässyt venähtämään, joten tämäkin hakuilija joutui tyytymään eioohon meidän blogin osalta. Sori hei!

Pitoharjoituksia vatsalihaksille”: Pitoharjoituksista voi löytyä juttua, mutta vatsalihakset ei kyllä siinä touhussa kasva 😀 Tai jos koira pitää kapulaa ja ohjaaja huhkii vieressä?

Koira kierii lumessa”: Tätä spektaakkelia voi seurata livenä joka päivä liiankin kanssa. Novan bravuuri on heittäytyä jäälle ketarat ojossa ja odottaa, että mamma vetäisi eteenpäin. Juuei, saan vielä syytteen koiran pahoinpitelystä 😛

Vaihtarina maha”: Täältä löytyy, annetaan ilmaiseksi hyvään kotiin tai vähän huonompaankin!

Bolognese pentu” ja ”bolognese uiminen”: Kovasti bolognese-ihmiset ovat kiinnostuneita meitin blogista, vaikka kovin paljoa ei paimentimet kai bolognalaisilta näytä?

Wr of dead”: Aha. Joo.

Nadi killeri”: Terveisiä Valkeakoskelle 😀 Ei se Nadi kyllä kovin killeriltä vaikuttanut…

Teens pussi guut”: Teini löytyy, pussi osataan, joten guutguut!

Jäljestys tarvikkeet metrilaku”: JOO! Erinomainen idea!

Sheltti rintakarva”: Kyllä löytyy yksi jos toinenkin! Jää hasselhoffit kakkoseksi!