Tänään käytiin Novan kanssa harkkaamassa kisafiilistä Jokelassa möllitokon muodossa. Samalla tuli myös tehtyä uuden paikan treenit. Ehdittiin olla paikalla alle puoli tuntia, kun kutsu tuli jo kehään, joten odottelua ei tullut harkattua eikä ehditty sen kummemmin edes tutustua paikkaan. Vähän onneksi ehdittiin leikkiä 🙂 Oli kiva huomata, että arvostelu oli kuten normikokeissakin eikä mitään kymppiautomaatiota.

Luoksepäästävyys: 10. Mukavan hillitty. Nomppa ei edes näyttänyt siltä, että pää poksahtaa, kun ei pääse moikkaamaan 🙂

Paikkamakuu: 10. Vähän nuuski maata. Mutanttiyttyset kiusasi molempia. Novan vieressä oli aussie, joka piippasi koko 2 min. mutta ei tuntunut haittaavan.

Seuraaminen kytkettynä: 9. Kaavio oli pitkä kuin nälkävuosi. Käännökset tosi kivat, jollain pitkällä suoralla kontakti tippuili ja taisinpa antaa hihnalla pientä apua. Muistaakseni juoksupätkä tosi jees (vähän yleensä tuppaa keulimaan).

Seuraaminen taluttimetta: 9,5. Muutoin oikein näppärää, mutta vähän jätätti loppusuoralla. Edelleen kaavio pitkä ja seikkailtiin kiinni kehänauhassa ja hypyssä.

Maahanmeno: 10. Liikkurin sanoin ”ei mitään lisättävää tai poisotettavaa” 🙂

Luoksetulo: 10. Iloinen, laukkasi tosin aika laiskasti, pa kiva.

Seisominen: 7,5. Vähän hidas pysähtyminen (annoin stoppikäskyn ihan hassusti venyttäen ”toppiii”, pysähtyi ”iiillä”) ja kaksoiskäsky lopun perusasentoon (ei ainakaan ennakoinut, jee!).

Estehyppy: 10. Aikas söpö ja säpäkkä.

Kokonaisvaikutus: 10. ”Teistä kuullaan vielä”.

 

Yhteensä siis pisteitä 191 ja eka sija.

 

Novan kanssa oli yllättävän rentoa olla kehässä. Alussa se oli vähän pihalla, mutta loppua kohden työskenteli skarpimmin. Seuraamisen asennetreenit aloitettiin vasta viikko sitten, mutta etenkin käännösten osalta oli kiva huomata, että muutosta on jo tapahtunut 🙂 Ehkä tärkein juttu meille oli liikkeiden välit ja kehuista palkkaantuminen, jotka molemmat onnistuivat hyvin. Yritin olla fiksu ja katsoa liikkeiden aloituspaikat, mutta yksikään liike ei alkanut siitä, mihin meidät tälläsin 😉 Nova ei ekstrasiirtelyistä häiriintynyt.

 

 

SAMSUNG