Uusivuosi meidän hoodeilla meni sotamaisissa tunnelmissa. Tuntuu, että joka vuosi paukuttelijoita on enemmän heti meidän ikkunan alla puistossa ja että paukkuja kuuluu pidempään ja pidempään. Nähtiinpä, onneksi ikkunasta, maantasolla räjähtänyt jättiraketti n. 30 metrin päässä meiltä. Varmasti kamalaa paukkuaroilla, kun yhä vieläkin poksahtelee silloin tällöin 😦 Onneksi omat vaikkukorvat eivät olleet moksiskaan edes pahimman paukkeen aikana. Joku satunnaistäti tuli lenkillä jopa kehumaan, kuinka rauhallisesti pojjaat paukkeen ottivat. Vaikka ne onkin paukkuvarmoja, niin pahimman sotatilan aikana en niitä ulos vie. Mielestäni vastuulliseen koiranpitoon kuuluu, ettei vie niitä tilanteisiin, jossa loukkaantuminen olisi todennäköistä. Äänivarmuuden voi testata myös sisätiloissa, kun ikkunalasit helisee iloisten tulitusten tahdissa…

Uudenvuoden aaton ”juhlintaa”. Party on!

1545961_10153642249195640_1398124480_n

Novan kanssa ollaan tehty myös ekat paukuttelutreenit peko-kokeita ajatellen. Kuten oli oletettavaa, se ei moisille pikkupoksautuksille viitsi korvaansa lotkauttaa 🙂 Alla videonpätkää ampumisista, toivottavasti toimii Dropboxin kautta linkitettynä.

https://www.dropbox.com/sc/kn9di76091kprpt/V5vIl_xUIm

Varsin hassu ollut tämä talvi, kun on päässyt treenailemaan ulkona tokon, kettiksen ja haun parissa. Ollaanpa me menossa vielä raunioillekin. Me gusta! ”Oikea” treenaaminen on maistunut varsin makoisalta Nompan sairasloman jäljiltä. Osan opitusta Nomppa on iloisesti unohtanut, mutta onneksi kertauskin on hauskaa. Ja mm. kettisesteiden kanssa ollaan jopa edistytty. Nova on turhankin innostunut (kaikenlaisista) esteistä, joten maltista on yritetty saada valttia, ettei paikat mene koheltaessa rikki.

Kun tuo Dropbox näyttää ainakin itselle linkit kiltisti, niin lisään tähän vielä toisen pikkuvideon Novan tikkaiden suorittamisesta. Vikalla puolalla jarrunami, joka tuntuisi toimivan hyvin. Ilmeestä näkee, että kierroksia on edelleen runsain mitoin, mutta jonkinlainen tolkku sentään jo mukana 😉

https://www.dropbox.com/sc/ehpxz1z5hh6zlc0/ZiQq6yUN_k

Nemokin on päässyt harrastamaan ketteryyttä. Pikkumies on ihan fiiliksissä, vaikka silläkään ei älyn valo aina loista kovin pitkälle 😀 Innovatiivisuutta kuitenkin riittää, kuten allaoleva kuva mielenkiintoisesta merkin suorittamisesta osoittaa:

1535582_10153633533700640_1557205416_n